Enschede, 2013-09-05

Denis Oudendijk i.s.m. Arno Scheper

Panopea Generosa – een architectonische belevings sculptuur

In Enschede bouwt collectief Refunc i.s.m. audiovisueel kunstenaar Arno Scheper een zinnenprikkelende belevings sculptuur, waarin de bezoeker zich kan overgeven aan een erogene totaalervaring gebaseerd op de eigen fantasie.

De samenwerking tussen Denis Oudendijk van Refunc en Arno Scheper is speciaal opgezet voor Gogbot, waar Oudendijk als architect met industriële en harde materialen werkt, is juist Scheper verantwoordelijk voor de \”software\” en de publieke ervaring in de weke delen. Dit alles versterkt met een live soundtrack van Renzo de Man.

Uit dit een uniek samenspel, zal de Panopea Generosa ontluiken. De zwarte pulserende en kloppende blob, in de volksmond ook wel zeepiemel genoemd, is zowel in- alsook uitgang van en naar de harde transit bar gevuld met vuige fantasieen .

project by Denis Oudendijk , Arno Scheper, Renzo de Man and Frank Niessen impossible without Jeroen, Marjoor Lijntje, Mara and Gogbot.

IMG_6858

IMG_6852

IMG_6913

IMG_6857

IMG_6764

IMG_6988